برگزاری کارگاه کشوری توانمندسازی ارزیابان بیرونی کلان مناطق ده‌گانه‌ی آمایشی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۵/۲۵ |

در راستای اجرایی‌سازی بسته‌ی اعتباربخشی مراکز آموزشی و درمانی، کارگاه توانمندسازی ارزیابان بیرونی کلان مناطق ده‌گانه‌ی آمایشی در تاریخ‌های 23 و 24 مرداد 1395 در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

دکتر سلطانی عربشاهی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را، توانمندسازی ارزیابان در شناسایی نقاط ضعف و قوت مرتبط با استانداردها و سنجه‌های اعتباربخشی مراکز آموزشی و درمانی، آشنایی با نحوه‌ی ورود و ثبت اطلاعات در سامانه‌ی اعتباربخشی مراکز آموزشی و درمانی و دریافت نظرات و پیشنهادات ارزیابان به‌منظور نهایی‌سازی استانداردها و سنجه‌ها بیان کرد.

وی همچنین اظهار داشت که هدف از اعتباربخشی نمره‌دهی و رتبه‌بندی مراکز نیست بلکه شناسایی نقاط ضعف و قوت مراکز است تا بتوان در آینده با برنامه‌ریزی بهتر بر روی چالش‌ها و نقاط قابل بهبود به ارتقای کیفیت و بهبود خدمات آموزشی و درمانی بیمارستان‌ها کمک کرد.

دکتر سلطانی تاکید کرد افرادی که برای ارزیابی به استان‌ها می‌روند باید سنجه‌های کاملاً  ضروری را در اولویت بررسی قرار دهند و در مواردی که سنجه‌ی اعتباربخشی برای یک بیمارستان قابل ارزیابی نبود به توصیف وضعیت موجود بپردازند. در ادامه‌ی این کارگاه هر کلان منطقه‌ی آمایشی تحت نظارت دکتر آل‌بویه، دکتر رواقی، دکتر سلطانی، دکتر ملکی  و دکتر نجومی به بررسی استانداردها و سنجه‌ها پرداختند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 105 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر